Alla inlägg den 26 februari 2015

Av Gun - 26 februari 2015 12:20

Jag har alltid lyssnat väldigt mycket på vad folk säger omkring mig, sedan ibland trotsat det... ett tag tom nästan tvärtom vara så himla mycket till lags för att passa in på vissa..

men nä det fungerar ju inte.. jag kan lyssna på er övriga men trots allt måste jag gå min egen väg genom livet, några hjälpande händer sträcks upp längs med vägen och några dras tilbaka, men min väg går framå längs med slingriga stigar..

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med sundseliten, känns i högerarmen idag   .....

ja det var ju badminton på olympiahallen som skulle spelas... och efter många missar så lyckades jag minsann skjuta bollen över nätet lite titt som tätt..

 efteråt var vi ett gäng som drog till en trevlig thairestaurang uppe vi Ringstorpcentrum.

God mat och många skratt... Mycket snack inför helgens 2 årsfest, som jag nu börjar se framemot skall bli kul att se allas kläder eftersom det är temafest..  tror jag placerar lite bilder på instagram senare iallafall.


måste bara göra ett tillägg jag älskar när solen kikar fram.. jag passar på på mina rasteridag och gå ut och ladda mina batterier... kan nästan tro att jag är någon skogsnymf eller något för natur och sol betyder mycket för mig..


så ett råd till de icke solskygga ut och lapa i er av vårsolen

Ovido - Quiz & Flashcards