Alla inlägg under januari 2009

Av Gun - 13 januari 2009 21:20

Säger bara det jag var den enda nybörjaren i salen. Men lite kul var det. Trots att jag inte hängde med så bra som de andra. På torsdag om jag inte är allt för mör så skall jag dessutom till aktiverum igen. Då förhoppningsvis få ett bra styrketräningsprogram upplagt för mig. Lol gissar på att jag vill hitta på en ursäkt för att inte gå dit men men dags att ta tag i lata mig.

Inte så mycket pyssel att visa upp idag. Får väl se om jag kan bli inspirerad att börja scrappa igen snart. Såg min svägerskas album för någon vecka sedan och han hade gjort några riktigt fina LO:s. Inspirationen har bara inte varit där för scrap bara för korten.  Nej nu mina kära vänner lockar sängen något enormt. natti natti


Av Gun - 12 januari 2009 19:58

Idag har det varit segt men ändå lite ljusglimtar på praktikplatsen. Tur att Christoffer fanns där var inte på humör direkt efter en enkel tillsägning av bokbindaren. Menmen de andra blir ju inte färdiga att göra vissa saker så jag tyckte ju att jag självklart skulle hälla ut vattnet efter papperstillverkningen. Jodå glömde att man måste filtrera vilket bokbindaren snabbt upplyste mig om.

Jaja nu är det uthällt iallafall. Vill bara mer och mer till en riktig arbetsplats där det finns lite mer att göra.

En av ljusglimtarna idag var faktiskt att få snacka engelska och tihi någon kort mening på franska. Inser att det är verkligen något som gör mig glad att få använda de där ringrostiga kunskaperna man har.

Det var 2 utbytesstudenter som läste i Lund som hade tagit sig en tur upp till grafiska museumet önskar bara att man kunde visat det lite bättre.

Jag tycker de har så tråkig inställning däribland till sin egen verksamhet så jag undrar verkligen hur länge dom kommer lyckas hålla öppet där.

Och en hopplös sak. Idag skulle jag ju börja träna hade jag tänkt nähä...

Än ern gång blev det uppskjutet eftersom jag inte kände för att ta mig ut till Hyllinge och gympa med en kompis.

Vill nämligen börja på ett betydligt dyrare ställe. Så då blir det istället att jag skjuter upp det...

Skull verkligen behöva en personlig tränare som släpade mig till gymmet/träning så att jag kom in i rutinerna.

Iallafall önskar jag att en riktigt trevlig kväll till er som läser detta.


Av Gun - 7 januari 2009 20:00

Jodå lite nya papper hittade hem till mig idag. Fast såklart jag har ju köpt dem själv. Scrappat i helsingborg sålde ut sina grejer så jag köpte på mig en hel del cardstock. Sedan kunde jag inte motstå lite andra papper. Försökte dock tänka vilka som jag kan använda till kort. Fast jag borde allt ta mig i kragen och försöka ge mig på att scrappa igen. Skall bara lyckas bli lite mer motiverad.

Skaffade iallafall min första journaling stämpel/lar idag. Igår satte jag ihop ett kort + lite delar till ett blivande kort. satt nämligen i måndags och testade lite olika tekniker att färga papper med hjälp av stämpeldynor+ vatten. Tihi hade hittat något tips om hur man skulle göra på stämpelbodens blogg. Men har man inte en sådan där liten vattensprutis så får man ju använda det som man har hemma. Hehe pappret blev blöt vill jag lova men det blir faktiskt riktigt häftig marmorering på det. Nej nu är jag minsann så trött så det blir inte så mycket mer skrivet.

Sköt om er alla mina vänner och tack fia för de värmande orden. Jag hoppas ni får en fin resa tebax till Småland.


Av Gun - 5 januari 2009 14:46

Hallå hallå. Dags minsann att skriva och även visa upp ett kort jag gjort. Min ena svägerska fyllde år i helgen så det blev dags att plocka fram grejerna och måla lite. Ett hängelmotiv som är tacksamt till grattismotiv.

Rosa som bara den vilket ju inte annars är en av mina favoritfärger. Menmen det blir ju fint det med om man bara har rätt papper tihi.

Ha nu en trevlig dag alla som läser detta.


Ovido - Quiz & Flashcards