Alla inlägg under mars 2009

Av Gun - 4 mars 2009 22:51

Dags för en kraftansträngning. Det vill säga dags att lägga upp lite bilder. Så här kommer en blandad kompott. Ni som inte var i Helsingborg under ljusfestivalen får här en chans att se lite utav flowerpower ljusspelet på kärnan. Dessutom den fina snögubben som min make och son han göra för några veckor sedan. 2 kort kommer oxå med här. Ena var till min käre make på alla hjärtans dag och det andra kortet till en tjejkompis dotter.

Så med dessa rader avslutar jag dagens inlägg: Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
(Karin Boye)

För visst är våren på väg , fåglarna kvittrar och några snödroppar tittar fram här och där.

Av Gun - 3 mars 2009 20:57

jodå idag har väl varit en hyfsad dag på praktiken. Tog t.o.m mod tillmig och ringde min handläggare idag. menmen hon hade inte tid att snacka. Skulle vara så skönt att få ett jobb och slippa arbetsförmedlingen i resten av mitt liv... Tyvärr är det dock så att jag fortfarande behöver dem...

Nog snackat om tråkiga AF.

Har varit på aerobicsen idag och det var sååååååå skönt. Jobbigt såklart, speciellt eftersom det inte blev någon träning förra veckan.

Har suttit och knåpat med ett kort till en tävling oxå. Ska se om jag vågar lämna in mitt bidrag.

Lägger ut det på bloggen sen när det är inlämnat...

Oja vet har ju ett antal kort som jag inte lagt in än.. Men jag ska göra det fast såklart inte idag. Sköt om er mina vänner och ha en fortsatt trevlig tisdag.

Ovido - Quiz & Flashcards