Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Gun - 15 mars 2009 23:13

söndagkväll och trött som vanligt. Jodå var ju på bio i tisdags och såg shopoholic. Den var bra, fick mig att tänka på hur lätt det nog är speciellt som tjej att tröstshoppa. Men,men jag vill aldrig att det skall behöva gå över styr som det gick för huvudkaraktären. Jodå självklart var det ett lyckligt slut på filmen, det var ju inget shakespearedrama tihi.

Pysslande har det hunnit bli i veckan. Gjort 2 påskkort som är så gott som färdiga. I fredags tog jag dessutom mod till mig och ringde på ett jobb som annonseradesom i HD. Väntar på svar som vanligt.. Kände mig mest stolt att jag ringde eftersom jag har svårt att ta mig över den blyghetsgränsen när det gäller arbetsgivare. Kan lätt skicka iväg ansökningar menmen vad jag skall säga på telefon...

Fast nu är det ju 2009 och det är dags för mig att få lite ändringar i mitt liv. Träningen är ett steg som jag kämpar med oxå. Men tro det eller ej ett step pass och en omgång styrketräning denna veckan. Får se till att försöka hålla mig på den nivån i fortsättningen oxå. Vill ju orka mera.

Sköt om er nu alla som orkat läsa igenom detta och lämna gärna en kommentar.

Ovido - Quiz & Flashcards