Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Gun - 30 juni 2009 21:40

japp idag är det siste juni. Tänk vad tiden går snabbt. Toppenväder har vi haft så det blev badandet i vår pool på uteplatsen. Har inte känt för att ta mig bort till badet än av vissa anledningar. Tycker det är bökigt av någon anledning....

En runda på stan blev det iallafall. Behövde lämna tillbaka lite böcker så ett besök på biblioteket blev det. Provade klänningar. Hittade en som jag gillade men känns ändå som jag behöver kolla på något mer ställe innan jag bestämmer mig.

Hittade en häftig igår önskar bara att den inte hade varit axelbandslös... Hade den haft axelband så hade jag köpt den för den var bara såå fin..

Menmen jag är inte så stort formad så jag är lite feg när det gäller axelbandslöst..

Provkörde bil igår det var skoj. Min kära svärmor börjar fundera på att byta bil så vi var med henne igår och provkörde en kia ceed (tror det är rättstavat iallafall.) Verkar vara en hyfsad bil iallafall även om jag gärna hade valt en bil med större bagageutrymme.

Vi får väl se vad det blir för en hon väljer. Nej nu skall jag surfa vidare lite innan jag kojsar. Sköt om er allihopa ute i cyberspace.

Ovido - Quiz & Flashcards